Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

“Коле Канински“ и Горната гимназија победници на ноќната трка (Фотогалерија)

Во организација на Сојузот на спортови од Битола и општина Битола вечерва се одржа традиционалната ноќна атлетска трка, на која учество зедоа околу 1.200 битолчани.…