Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Кристијан Тошевски единствен репрезентативец од фК Пелистер

На списокот на селекторот на македонската фудбалска репрезентација, Игор Ангелевски, оваа сезона секогаш се наоѓа фудбалерот на Пелистер, Кристијан Тошевски, а на списокот е и…