Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Кошаркарките на Пелистер со победа се вратија од Делчево

Клубски Патриот – Пелистер  51:82 (16:18,  14:27, 6:26, 15:11) Во последниот натпревар за оваа календарска година женскиот кошаркарски клуб Пелистер ја запиша и шестата победа…