Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Борче Костов од Ноќни волци на трка во Бугарија

Викендов на патеката покрај Благоевград, Бугарија ќе се одржи отвореното првенство во мото-крос на кое се очекува да се појават стотина возачи од соседните земји,…