Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Зоран Лазаревски – Паљо: боди-билдинг купот ќе биде најдобро организиран досега и со најповеќе билдери

В сабота на 21 април во спортската сала “Младост“ во Битола ќе се одржи боди-билдинг купот на Македонија чии организатор ќе биде фитнес студиото “Паљо“…

Mission News Theme by Compete Themes.