Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Чурино од Битола, тренира ММА борци во Оман, трча како спартанец и се бори против најдобрите на Блискиот Исток во џиу-џицу

Само пред околу една година битолчанецот Ристо Димитров – Чурино во Битола освои златен појас во ММА конкуренција до 66 килограми, што наиде на респект…

Mission News Theme by Compete Themes.