Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Спорт”

Претседателот на РФМ, Живко Мукаетов му се заблагодари на битолчани за поддршката во Загреб

По победата на репрезентацијата на Македонија над Црна Гора, на Европското првенство во Хрватска, забавата на македонските навивачи продолжи до раните утрински часови во фан-зоната…

Никола Талевски – Јапан: шест “Чкембари“ на првиот настап на Македонија на меѓународна ракометна сцена пред дваесет години во Италија

Mission News Theme by Compete Themes.