Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

ЈКП “Водовод“ Битола: поради дефект кај “Веро“ регинот со прекинато водоснабдување

ЈКП “Водовод“ ги известува граѓаните дека во текот на денешниот ден вторник, 7 февруари 2023 година поради дефект на водоводната мрежа, со прекинато водоснабдување ќе…

Гимназијата “Јосип Броз Тито“ од Битола со изложба на книги го одбележа 6 февруари 1945, денот кога започна наставата на македонски јазик