Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Граната од Прва светска војна пронајдена во РЕК “Битола“

На 29.04.2018 година во 12,10 часот телефонски во Полициско одделение Новаци, Н.Р. (35), одговорен на обезбедувањето во РЕК “Битола“, пријавил дека истиот ден околу 12,00…

Mission News Theme by Compete Themes.