Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Соборниот храм “Св. Димитриј“ денес го слави својот патрон (Фотогалерија)

Во соборниот храм на Преспанско-пелагониската епархија  “Свети  Димитриј“ денес со свечена богосложба го прослави својот патрон, светецот Свети Димитрија Солунски. Пред голем број на верници…

Mission News Theme by Compete Themes.