Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Мицкоски од протестниот марш во Битола: И по цена на живот нема да го прифатам договорот (фотогалерија)

Протестниот марш од спортската сала “Младост“ до плоштадот “Гоце Делечев“ продолжи со обраќање на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, а заврши со полагање на цвеќе на споменикот…