Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Битолски параглајдерист тешко повреден по пад од параглајдер кај Крушево

Битолчанец С.М.(47) бил тешко повреден по пад од парглајдер вчера во близина на Крушево. Според полицијата околу 15.50 часот во ПС Крушево од Клинички центар…