Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Претставување на битолските средни училишта пред идните средношколци (фото)

Ентузијазам, креативност, уметност, љубов и грижа за живиот свет, како и многу други инвентивни, практични, забавни и едукативни активности, денес беа презентирани на Плоштадот Магнолија,…