Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

На детскиот семафор екипен победник екипата на ОУ “Д-р Трифун Пановски“ (фотогалерија)

Денес на техничкиот факултет во Битола се одржа традиционалниот “Детски семафор  сообраќајно-воспитна манифестации со натпреварувачки карактер  во организација на Општинскиот совет за безбедност на сообраќајот…