Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Општина Битола има средства да го санира “Копанки“, но некои математики некому не му излегуваат

-Општината се залага за реновирање на Планинарскиот дом “Копанки“, но условите мора да бидат презицирани и во корист на сите граѓани, бидејќи овој дом, сеедно…