Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Билтен на МВР: возач паркирал неправилно, потоа физички нападнал полицаец

На 24.11.2018 година  околу 12,55 часот во Битола, на крстосницата од улиците „Булевар 1-ви Мај“ и ул.„Никола Тесла“,  униформиран полициски службеник во СВР-Битола, додека преземал…