Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Фото вест: “Нискоградба“ на терен, го собира песокот и чисти шахтите по дождот

Екипи на КЈП “Нискоградба“ претпаднево се на терен на најкритичните места каде секогаш после поројни дождови се собира песок и ги затнува шахтите. На неколку…