Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Фото вест: Се одржа фестивалот “Бус Фест“ на “Стиховно војување“

Младите уметници од групата “Стиховно војување“ и оваа година го организира летниот фестивал “Бус фест“ која оваа година се одржуваше во кафулето “Радост“. Фронтменот на…