Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Прес на градоначалничката за задолженоста на Општината

Согласно своите определби за транспарентност, отчетност и одговорност, а после извршениот попис од стручната комисија формирана од вработени во општината, градоначалничката на општина Битола, Наташа…