Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Заменик министерот за животна средина Јани Макрадули во посета на РЕК “Битола“

Во Министерството за животна средина и просторно планирање привршува изработката на драфт верзијата на А интегрираната еколошка дозвола за РЕК “Битола“, информира заменик министерот за…