Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

СВР Битола поднесе три кривични пријави на тројца битолчани по разни основи

Секторот за внатрешни работи Битола поднесе кривична пријава против 17 годишно лице од Битола, за сторено кривично дело „убиство во обид“. На 27 јуни околу…