Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Вести”

Вести од Битола и околината

Заради проширување на “Кромберг и Шуберт“ во ИЗ “Жабени“ се гради нов коловоз и нов паркинг

Интензивни инфраструктурни активности, асфалтирање и поставување на атмосферска канализација, во моментот се во полн ек во Индустриската зона „Жабени“. Поради проширување на капацитетите на Фабриката…