Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Старата екипа ќе прави нова ретро журка “Орфеј – влез само парови“ со ди-џеј Славе

Корона кризата и мерките кои мораа да се почитуваат ја прекинаа одличната иницијатива, но и реализација на една одлична забава во Битола, која организаторите тогаш,…

Промоција на филмот “Куќата Гучи“ во Битола како и во светските градови, црвен тепих, гужва, фотографирање, бајадери, филм… (фотогалерија)