Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Ди-џеите “BANG LA DEKS“ пристигнаа во Битола, подготвени за големиот настап

Двајцата ди-џеи “BANG LA DEKS“ кои вечерва ќе ја затворат манифестацијата “Широк Сокак во бело“ пристигнаа во Битола и во винаријата и хотел “Чифлик“ веќе…

Николче Симоновски- Јошка: се враќам од Австралија, ќе промовирам нова песна во Битола и ќе снимам за “Гранд продукција“ (фотогалерија)

Mission News Theme by Compete Themes.