Press "Enter" to skip to content

Posts published in “Забава”

Повеќе од 2.000 танчери и двојно повеќе публика на државното првенство во Битола (фотогалерија)

Денес во спортската сала “Младост“ во Битола од рано наутро, а сеуште е во тек, Државно првенство во Модерни танци на Република Македонија на кое…

Mission News Theme by Compete Themes.