Press "Enter" to skip to content

Bitola News

По нервозите во клубот, денес работна атмосфера во ФК Пелистер

Денес во 11 часот се одржа последниот тренинг на фудбалерите на Пелистер, а на него беа сите фудбалери, а него професионално го одработија. По нервозите…