Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Леа Бошевска победи на државно и си обезбеди “виза“ за светското во Италија

Нашата млада сограѓанка Леа Бошевска, член на кик-бокс клубот Самурај, победи во дисциплината кик-лајт, категорија постари кадети на државното првенство и со тоа стана член…