Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Татко, мајка и брат повикале полиција да ги одбрани од ќерката, потоа сите заедно ја нападнале полицијата

Синоќа во Битола, тројца полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола, преземале службени дејствија по пријава од лицето Т.Т. (59) дека неговата ќерка М.Т.(33)…