Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Фото вест: Почесните конзули на средба со министерот Димитров

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денес во хотелот “Епинал“ имаше средба со најголем дел од почесните конзули кои имаат свои канцеларии во Битола. На…