Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Вработените на ЈП “Комуналец“ на терен, се гасне пожарот во депонијата “Мегленци“ (фото)

По пријавата на вработените во текот на вчерашниот ден дека во депонијата „Мегленци“ има пожар, екипи на ЈП „Комуналец“, веднаш реагирале на терен за да…