Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Делегации од Израел и Германија на средба со градоначалничката

Како дел од комеморативните активности по повод 75 години од депортацијата на Евреите, Македонско-германската иницијатива за помирување, предводена од Ханс Јоаким Шолц, свештеник на Протестантската црква…