Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Мото-клубот “Конзули“ ја организира осмата мото-тура, стартот на “Магнолија (фотогалерија)

Близу 400 моторџии пристигнаа попладнево на плоштадот “Магнолија“ каде започна осмата по ред мото-тура која ја организира мото-клубот “Конзули“ од Битола. Ромео Јовановски, од мото-клубот…