Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Свечено отворен “GT Lounge bar“ на Широк Сокак (фотогалерија)

Битолчани се уште не опоравени од “угостителскиот шок“, кој пред три месеци им го приреди Гоце Талески со отворањето на кафе слаткарницата “ГТ“ наспроти “Веро“,…