Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Камион со контејнер превртен кај клучката Кукуречани, сообраќајот не е во прекин (фото)

Камин кој превезувал голем контејнер со гевгелиски регистарски таблички се преврте кај клучката кај Кукуречани, на регионалниот пат Прилеп – Битола – Охрид. Камионот е…