Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Вечер на инспиративни спортски приказни

Во салата за состаноци на општина Битола, вечерва, во организација на невладината организација ТАКТ,  се одржа настан насловен како “вечер на инспиративни спортски приказни“. Настанот…