Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Билтен на МВР: пријава за напад на малолетник, 36 возачи возеле побрзо од дозволеното

На 17.04.2021 во 18,30 часот Г.П.Д. (36) од Битола пријавил дека истиот ден околу 16,30 часот во Битола неговиот малолетен син бил физички нападнат. Се…

Ислахането под привремена заштита, Општина Битола ќе обезбеди пари за заштита и застаклување на археолошките наоди пред Јени џамија (фото)