Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Српско-македонското друштво од Битола во посета на Пожаревац

Претставници на Српско-македонското друштво “СРМА“ од Битола,  неколку дена претстојуваа во Пожаревац и зедоа учество во бројните манифестации што во овој град се организираат, по…