Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Утре во “Младост“, домаќини и Пелистер и Еурофарм –Раборник

Двете битолски ракометни екипи кои се натпреваруваат со Супер ракометната лига на Македонија се домаќини во утрешниот ракометен термин кој го оппредели РФМ, а натпреварите…