Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Борче Марковски стартуваше со ракометниот клуб Пелистер со победа

Вардар Јуниор – Пелистер 25:32 (12:14) Лидерот на табелата Пелистер под водство на новиот тренер Борче Марковски со поведа стартуваше во првиот натпревар од пролетниот…

Во пресрет на 8-ми март, регионална конференција за подобрување на превенцијата и заштитата на жените и девојчињата од насилство (фото)

Mission News Theme by Compete Themes.