Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Битолчанка претепана од поранешниот сопруг среде ресторан, а потоа и дома

Синоќа во 00:20 часот 44-годишната Н.Н. пријавила дека претходнот ден околу 15:00 часот додека била заедно со нејзините колеги на прослава во ресторан во Битола…

Mission News Theme by Compete Themes.