Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Стартува “Локум фест“, а локумот дел од нашата традиција и фолклор, ритуален миг на уживање и хедонизам (фотогалерија)

Вечерва во Старата битолска чарпија, пред кафулето “Бар Чаршија“ стартуваше 12. издание на фестивалот на музиката и традицијата со оригинално име “Локум-фест“ со изведбите на…

Mission News Theme by Compete Themes.