Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Спортско изненадување во Битола: кугларите на Хераклеја го победија гигантот Макпетрол (фото)

Хераклеја – Макпетрол 6:2  Кугларскиот клуб Хераклеа од Битола денес во кугланата во спортската сала „Младост“ – Битола приреди вистинско изненадување и успеа да го…

Mission News Theme by Compete Themes.