Press "Enter" to skip to content

Bitola News

“Трициклото“ кафе-шемата во вечерните часови ја пресели во Градскиот парк (фото)

Деновиве можевме да видиме интересно подвижно мини-кафуле во вид на трицилк со романтичен, рустилакен изглед. Името “Трицикло“ целосно вклопено со изгледот. Оригиналанта идеја ја поздравуваме…

Mission News Theme by Compete Themes.