Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Градоначалничката ги претстави можностите за странски инвестиции, а министерката мерките на Владата

Министерката без ресор во Владата на Република Македонија, задолжена за странски инвестиции, Зорица Апостолска, денеска ја посети Општина Битола, каде оствари средба со Градоначалничката м-р…