Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Промоција на книгата “Нашето националистичко пијанство“ од Александар Литовски (фото)

Пред голем број на почитувачи на делото на историчарот Александар Литовски синоќа во “Магазата“ беше промовирана неговата најнова книга “Нашето национално пијанство“ која е соблимат…