Press "Enter" to skip to content

Bitola News

На обиколницата срам и резил прикажан на три “слики“ (фото)

Неодамна ја пропешачивме обиколницата, но не со намера да проверуваме како се одвива сообраќајот,  дали работат семафорите или дали се средува свлечиштето, туку едноставно да…