Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Билтен на МВР: Навредувал полицајци и агресивно се однесувал, лишен од слобода

На 09.09.2018 година околу 01,30 часот додека  полициски службеници извршувале службени дејствија на крстосница од улица „Стево Патако“ и „Стив Наумов“ во Битола, при контрола…

.

.

.

.