Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Завршни подготовки за 39. издание на фестивалот на филсмката камера “Браќа Манаки“,

Од 22 до 29 септември во Битола, ќе се случи 39. издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, а чии подготовки влегуваат во…