Press "Enter" to skip to content

Bitola News

Градоначалничката оствари средба со амбасадорот на Франција

Во рамките на својот тродневен престој на амбасадорот на Република Франција во Република Македонија,  Н.Е Кристиан Тимоние, на Битола, ја посети и општина Битола. Во…