Press "Enter" to skip to content

Bitola News

“Браќа Манаки“ ќе почне со перформанс на Срѓан Јаниќијевиќ и со “Љубовникот“ на Игор Иванов Изи

Триесет и деветото издание на Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ во Битола ќе почне со перформанс кој за свеченото отворање го подготвува познатиот…